Maureen van Scrappiness, dat ben ik! 

 

Van jongs af aan ben ik eigenlijk al gebeten door letters. Ik wilde lettervormen goed doen uitkomen, woorden visueel laten passen en tijdens het schrijven dreef ik af naar een andere wereld. Ik ging zo op in mijn activiteit dat de rest vervaagde. Gelukkig bleef ook de inhoud meer dan goed en zo werden mijn cursussen niet voor niks door menig student gekopieerd om uit te studeren. 

 

Tijdens de zwangerschap van mijn eerste dochter herontdekte ik mijn voorliefde voor pen en papier en zo beleef ik sinds 2016 mijn droom als Scrap- en letterartiest. Aanvankelijk werden letters nog getekend, maar sinds het Copperplateschrift en de oblique penhouder in mijn leven zijn geslopen kan ik niet meer zonder. De elegante uitstraling, de perfecte vormen en strakke lijnen... Ik vind het heerlijk! Doorheen de jaren heb ik mijn techniek kunnen verbeteren, materialen kunnen uitproberen, duurzame samenwerkingen op poten kunnen zetten en blijf ik mezelf uitdagen. 
Tegenwoordig put ik dus graag uit verschillende stijlen om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Of het nu de toevoeging van losse of elegante letters is die jouw event onvergetelijk maakt, we bespreken altijd samen welke koers we willen varen. 

 

Mijn 16-jaar lange ervaring als leerkracht / zorgcoördinator in het lager onderwijs komt me goed van pas tijdens de workshops. Leerstof aanpassen op verschillende niveaus, vertrekken vanuit een stevige basis voor iedereen, het beste in jou naar boven halen, je doen geloven in jezelf... voor mij is dat hetzelfde als eens zwaaien met een toverstok en ik doe het met ontzettend veel liefde.

 

Mocht je nog met vragen zitten, neem dan zeker even contact op

 


Warme en fleurige groet,

Maureen van Scrappiness