Een prullemie met een missie

Gepubliceerd op 5 mei 2018 om 22:07

Ja, ik ben het: een echte prullemie.

 

Ik hou van klevertjes, stempels, mooi papier, ponsjes, plakbandjes… Kortom alles waar je rommel mee kan maken, in de ogen van mijn vriend dan toch.
Maar ik, ik geloof ook graag dat ik een Prullemie met een missie ben. Mijn rommel heeft een doel: ons leven en dat van anderen mooi maken. Dus, mijn rommel is verantwoorde rommel! En op welke manier ik dat doe, ga ik je nu vertellen:

 

Scrapbooking:
Je hebt tal van leuke materialen nodig om mee te prullen en iets moois te creëren, dat niet alleen mooi in je kast staat, maar ook nog eens een doel heeft: je foto’s op een creatieve manier delen met iedereen, die je maar kent. Dus als je je centen uitgeeft aan scrapbookmateriaal… Dan is dat te rechtvaardigen: je maakt niet alleen je interieur mooier, je hebt ook nog eens iets functioneels in handen. En welke man kan nu tegen iets functioneels hebben???

 

 

Handlettering:

Ook hier zijn er tal van materialen en leuke prullaria op de markt. Je hebt nog maar net geïnvesteerd in de ditjes of de nieuwe datjes lonken alweer om de andere hoek. En natuurlijk wil je die ook zo snel mogelijk in huis halen. Maar waar blijf je nou met al dat creatiefs… Wel simpel:
– je teksten, dat worden de nieuwe wandmaterialen. De nieuwe
  krachtpatsers bij je foto’s 
of planten.
– Een andere manier om je werk functioneel te laten worden: PAPER
  BAGS.

Geef nu toe… Staat toch enig?! Niet alleen voor je eigen interieur, maar ook leuk om cadeau te doen!
Wist je trouwens, dat je deze leuke bags niet alleen bij Scrappiness kunt aankopen (blanco en bedrukt) , maar ook zelf kunt leren maken???
– En dan heb ik het nog niet gehad over de mogelijkheid tot cadeauverpakking of verjaardagskaarten of extra opsmuk van het een of ander.

 

Echt, de mogelijkheden van een Prullemie zijn eindeloos. En de uitleg voor je partner ook. Ga er gewoon creatief mee om 
Veel prulplezier Prullemies,
Maureen van Scrappiness

 

PS: Op de Scrappiness Fan Club Pagina op Facebook zijn er al andere Prullemies, die hun nieuwste creaties en geheimen delen. Neem dus zeker een kijkje, maar bovenal: Have Fun!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.