Najaarsplanning workshops

Gepubliceerd op 30 juli 2018 om 22:38

Waauw…
Ik moet eerlijk toegeven dat ik me misschien toch wel een beetje schaam.


De afgelopen periode is mijn leven zo hectisch geweest dat bloggen er gewoon echt niet meer kon bijkomen. De zware gezondheidstoestanden van mijn papa, de gevolgen ervan, de drukke periode op school, het gezinnetje, Scrappiness… Het was gewoon eventjes véél te druk.

Maar… Dat maken we nu terug helemaal goed!
Want hier komt de najaarsplanning!

Heb je interesse in een of meerdere leuke workshops? Neem dan zeker een kijkje op website of de FB-pagina van Scrappiness.
Voor meer informatie kun je ook steeds even vrijblijvend contact opnemen.

 

 

 

SEPTEMBER:

Je kunt er niet meer omheen: de mooie woorden en quotes in zoveel verschillende en leuke letters! Soms valt je mond gewoon open van verbazing, maar je vraagt je nog meer af hoe ze dit nu eigenlijk klaarspelen!

Tijdens deze 3-delige workshop neem ik je mee naar de opwindende en creatieve wereld van het handletteren. Ik leer je de basis en opbouw om zelf aan de slag te gaan met de valse kalligrafie, zoals ze dat noemen, en het brushletteren. Naast heel veel zelf doen en uitproberen, krijg je steeds een goede uitleg over technieken en verschillende materialen. Je kunt bovendien ook meerdere materialen uittesten, zodat je in de toekomst ‘juiste’ keuzes kunt maken wat het aankopen van materiaal betreft.

Geloof het of niet, maar tijdens deze meerdaagse workshop leer ik je een kwaliteitsvol, prachtig en uniek foto-album maken waar je nog jaren plezier van zult beleven! Tijdens deze lessenreeks neem ik je mee naar een wereld boordevol nieuwe materialen: trimborden, rilborden, verschillende soorten tape, lijm, papierlijnen, en nog 101 andere leuke spullen waar je aan wil zitten. Ook jij kunt het leren.

 

 

 

 

 

OKTOBER:

Wil je graag iets leuks doen met je kind, je neefje of nichtje, je kleinkind, je petekind…? Maar je weet niet wat?
Dan is deze workshop misschien iets voor jullie! Lees maar verder:

Je zult vast en zeker niet de enige zijn, die van tijd nog last minute voor een kaartje moet zorgen en er dan natuurlijk op dat moment geen in huis heeft. Of je wilt eens origineel uit de hoek komen en samen met je kind de eigen verjaardagsuitnodigingen maken. Of gewoon eens even gezellig creatief bezig zijn met pennen en stiften.
Hoe handig zou het dan wel niet kunnen zijn, moest je kunnen handletteren?
Ik zeg het jullie: héél handig 

 

 

NOVEMBER:

Je kunt er niet meer omheen: de mooie woorden en quotes in zoveel verschillende en leuke letters! Soms valt je mond gewoon open van verbazing, maar je vraagt je nog meer af hoe ze dit nu eigenlijk klaarspelen!

Tijdens deze dag- workshop neem ik je mee naar de opwindende en creatieve wereld van het handletteren. Ik leer je de basis en opbouw om zelf aan de slag te gaan met de valse kalligrafie, zoals ze dat noemen, en het brushletteren. Naast heel veel zelf doen en uitproberen, krijg je steeds een goede uitleg over technieken en verschillende materialen. Je kunt bovendien ook meerdere materialen uittesten, zodat je in de toekomst ‘juiste’ keuzes kunt maken wat het aankopen van materiaal betreft.

 

 

DECEMBER:

Je hebt ze al enkele malen zien verschijnen, die leuke foto-albums. Stiekem vraag je je af of dit niets voor jou zou kunnen zijn, zo’n foto-album maken. Maar dan zie het aantal uren dat erin kruipt en toch ook wel de prijs van het materiaal… En dan denk je: misschien toch nog maar even wachten…

Wel, ik heb goed nieuws! Je hoeft niet meer te wachten!
Tijdens deze workshop leer ik je namelijk een mini-album in elkaar te steken! Een albumpje dat je op een 4-tal uur afkrijgt en waarin je dus kunt proeven van het scrapbooken. De ideale instap!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.