Project Gorilla

Gepubliceerd op 27 september 2017 om 23:39

De tijd raast voorbij en in tussentijd probeer ik hier en daar verder te werken aan de projecten, die ik zelf ontwikkel. Allee, verder werken… Eigenlijk staat het eerste project er al. 

 

Over het album ben ik super tevreden! Het is hip en makkelijk te bedienen. Ideaal voor een eerste keer!
Wat het zo leuk maakt zijn de kleine dingen in de afwerking: de magnetische sluiting, de doorzichtige pockets en net dat ietsje meer door het gebruik van de glitter. Ondanks dat hij klein en compact is, kunnen er maar liefst 30 foto’s in! En het allermooiste: allemaal in formaten die je eenvoudig kunt laten afdrukken bij bijvoorbeeld de Hema of het Kruidvat.

Waar je hem voor kunt gebruiken? Een heleboel! Maar persoonlijk zou ik hem gebruiken om een ‘korte’ periode te beschrijven. Ik denk dan aan: een (verjaardags-) feestje, een uitstap, een bijeenkomst, een zwangerschapsperiode, oma en opa die je misschien wilt verrassen met wat foto’s van je kleine spruit… Zeg nu zelf: Wie zou niet verrast en blij zijn met een uniek stuk?? Je kunt het zo gek niet bedenken. Het kan allemaal! Het enige wat je moet doen is je patroonpapier aanpassen aan de gelegenheid en klaar. Makkie toch?

 

Maar waarom duurt het nu toch allemaal zo lang vooraleer er een filmpje komt om de werking te tonen?
Wel simpel: Als ik iets aflever, dan moet het goed zijn. En om heel eerlijk te zijn: ik was nog niet 100% tevreden over de box. Het ontwerp mag er zijn, maar de constructie verdiende nog wat aanpassingen.
Na wat puzzelwerk, om alles zo makkelijk mogelijk voor jullie te ontwerpen, kwam de tweede box tot stand. En ditmaal ben ik wel tevreden. Hij is niet alleen netjes afgewerkt, maar ook nog eens stevig en functioneel! Helemaal dat waar ik wil voor staan. Gelukkig maar 

Volgende week komt het filmpje eraan! Beloofd.

 

Lieve groetjes,
Maureen van Scrappiness


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.