Handletteren

Gepubliceerd op 13 oktober 2019 om 23:53

Tegenwoordig kun je er niet meer omheen. Je hoeft je rug maar te draaien of je FB-overzicht af te lopen en je ziet het al: allerlei soorten quotes, droodles, kaartjes, tekeningen… Het is nu eenmaal een feit: handletteren is in.

Aanvankelijk dacht ik dat het niets voor mij was, maar ik moet toegeven: ik was altijd wel al een beetje nieuwsgierig. Nieuwsgierig naar de technieken en vooral jaloers op de leuke beelden en foto’s, die ik voorbij zag komen. En vooral dat laatste was iets dat ik ook wilde: een leuke uitbreiding voor de foto’s. Foto’s en quotes, die toepasbaar konden zijn in scrapbookalbums. Want daar ligt mijn liefde , mijn eerste grote ontdekking.

Op een dag besloot ik om gewoon de sprong te wagen en schreef ik me ik voor een workshop. Deze keer wilde ik het onmiddellijk goed aanpakken: van meet af aan beginnen met het juiste materiaal. Want dat is wat een goede workshop je moet kunnen aanbieden. En geluk had ik. Ik kreeg meteen een leuke introductie, waar ik trouwens 3 kwartier te laat kwam opdagen , en ik was verkocht. Binnen een mum van tijd kwamen er dan ook koeriers pakjes leveren met pennen, handboeken en oefenmateriaal. Allemaal nodig om het Handletteren onder de knie te krijgen, allemaal nodig om te experimenten, allemaal nodig om dieper te graven dan het aanbod dat ik had gekregen in de eerste workshop, allemaal nodig om jullie te kunnen bieden waar jullie recht op hebben: een correcte opbouw, een goede instructie, gebruik van het juiste materiaal en vooral een introductie in levenslang plezier. Want dat is wat je zult ontdekken als je een workshop komt volgen: mogelijkheden, uitdagingen, kleine dingen om de wereld rond je wat vrolijker te maken.

Lieve groetjes,

Maureen van Scrappiness


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.