Creative Letters

Gepubliceerd op 1 maart 2018 om 00:17

Alle begin is … ZOEKEN.
Maar gelukkig zijn er oplossingen  

Zoals gewoonlijk lopen onze Noorderburen heel wat voorop als het op het vlak van creativiteit gaat en wij, wij genieten daar nu mee van. Want ook in België kun je het Handletteren niet meer negeren. Het lijkt wel een heuse epidemie te zijn geworden: Facebook, de winkels, de spullen… de letters spatten ervan af! En maar goed ook! WANT HET IS MOOI en als MOOI-MAKER kan ik hier enkel en alleen van genieten.

Maar waar start je nu?
Wel, je hebt twee verschillende pistes die je kunt bewandelen:

1) Je gaat zelf op onderzoek uit.
2) Je volgt een workshop (zie FB-pagina Scrappiness of e-mail naar maureen.van.Scrappiness@gmail.com), waarin je onmiddellijk heel wat goede tips and tricks krijgt en ook meteen met het juiste materiaal aan de slag gaat.

 

Wil je gaan voor een eigen queeste?

Dan kan ik je met de volle 100% het tijdschrift ‘Creative Letters’ aanraden!
In 2016 kwam het tijdschrift voor de eerste maal uit en intussen zitten we al aan deel 6.
Je vind hier niet alleen uitleg, inspiratie en leuke doe-ideeën, maar ook tal van projecten waarmee je onmiddellijk aan de slag kunt gaan, dankzij de leuke doe-vellen.
Het enige nadeel is dat je eerst het tijdschrift moet bemachtigen om te weten te komen welk materiaal je zeker in huis moet halen om aan de slag te kunnen gaan met de projecten. Maar: je start wel meteen met het juiste materiaal en vooral met de correcte en mooi opgebouwde uitleg! En dat blijft in mijn ogen erg belangrijk.

In het geval van de workshop:

Over twee weken gaat de eerste basisworkshop Handletteren van start in Diest. Je krijgt een goede basisuitleg, een leuke handleiding met tips and tricks, oefenvellen en het juiste materiaal gepresenteerd in een goodie bag, zodat je ook thuis kunt verder werken. Oh… En vergeet het mooie klembord niet! Altijd handig voor als je lekker lui in je sofa wil hangen en een beetje creatief wilt wezen.

Uiteraard zullen ook de magazines van Creative Letters en tal van andere boeken aanwezig zijn, zodat je eens kunt snuffelen en je eigen mening kunt vormen alvorens je het zelf aanschaft.
De aankoop van Creative Letters is eventueel ook mogelijk via Scrappiness, indien voldoende interesse.

 

Zit je nog met vragen of beginnen je vingers te kriebelen?
Stuur dan zeker een berichtje en ik help je graag verder.

 

Lieve groetjes,
Maureen van Scrappiness

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.