Scrappiness @De Shopfabriek 22 april 2018

Gepubliceerd op 17 april 2018 om 12:49

Een poosje geleden kreeg ik het idee om Scrappiness te beginnen voorstellen aan een groter publiek. Maar op welke manier, dat was natuurlijk een goede vraag.
Per toeval zag ik aankondigingen verschijnen over beurzen en ergens toch wel wetende dat ik aan de héél erg late kant was, besloot ik om mijn stoute schoenen aan te trekken. Zo gezegd, zo gedaan. Ik schreef twee beurzen aan, die zouden plaats vinden in de maand april (deze maand dus) en ergens ging ik ervan uit dat ik wel een negatief antwoord zou krijgen. Daar hoefde ik geen Nostradamus voor te zijn. En het geschiedde: twee maal een nee, veel te laat aangevraagd.
Maar nog geen week later kreeg ik een leuk berichtje van de Schopfabriek. Allee, leuk voor mij en niet zo leuk voor iemand anders, want die was namelijk ziek gevallen en kon niet meer deelnemen. Een heel ongelukkig voorval, dat er plots voor zorgde dat ik wel kon meedoen. En dat op héél korte tijd!
Het ongelukkig leuke toeval vond ik al bijzonder, maar waar ik nog meer onder de indruk van was, was het feit dat ik mocht meedoen! Want een inschrijving of aanmelding voor de Shopfabriek betekent niet automatisch ook een toezegging.

 

Aanstaande zondag is al zover, dan sta ik met Scrappiness voor de allereerste keer op een beurs! En eerlijk toegegeven: IK VIND HET ONTZETTEND SPANNEND!
Wil je me een hart onder de riem komen steken? En ben je benieuwd naar de leuke producten, die ik meeneem? Kom dan zeker een kijkje nemen!

Leuk om te weten: De eerste 100 mensen ontvangen een Goodie Bag! En Scrappiness doet ook mee met een kleine Paper Bag.

 

Vele groetjes en tot zondag,

 

Maureen van Scrappiness

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.