Of het nu gekalligrafeerd of handgeletterd is... Letters maken jouw event net dat tikkeltje unieker en persoonlijker.
Handgeschreven welkomstborden, naamkaartjes, bedankjes, menu's zorgen voor een warme sfeer tijdens eender welke gelegenheid.

 

BORDEN BRUILOFT / GEBOORTE / FEESTEN

Scrappiness denkt graag met je mee na om jouw feest extra speciaal te maken.

Een knap welkomstbord, een mooie tafelnaam, een bord bij het gastenboek... De mogelijkheden zijn eindeloos! Wist je dat ik zelfs kan letteren op glas en spiegels?! 

 

Neem vrijblijvend contact op om je ideeën, wensen (tekst - foto's van voorbeelden - enz.) door te geven en laten we samen nadenken over de mogelijkheden. Ik maak steeds eerst een schets en na akkoord ga ik voor je aan de slag.

 

HET VASTE (krijt)BORD HORECA / BEDRIJVEN

In februari 2020 gerealiseerd: een 2 meter breed stuk chalkboard handlettering bij Manja Broodjes in Beringen.
De inkom in deze broodjeszaak is nu helemaal in stijl: het brengt niet alleen veel sfeer en beleving door het gebruik van verschillende lettertypes, maar ook de honger en nieuwsgierigheid worden aangesproken.
Een goed beschreven krijtbord of muur zorgt voor een professionele uitstraling van uw bedrijf en zal ervoor zorgen, dat mensen sneller bij u binnenstappen. Het is namelijk vaak het eerste wat ze van uw bedrijf zien. 

 

Ook zo'n uniek stuk ambacht op uw locatie of wilt u ons inhuren voor een demo/workshop handlettering bij uw bedrijf of organisatie? Contacteer ons dan gerust voor vrijblijvende info. (Via 'contact' komt u in een handomdraai aan onze contactgegevens.)

HET WISSELBORD

Wisselborden zijn borden die gemakkelijk meegenomen kunnen worden om te beschrijven.
Wat zijn de voordelen:

  • Een knap beschreven krijtbord voor de ingang van uw bedrijf trekt niet alleen de aandacht, maar geeft ook een goed beeld van uw zaak.
  • Ook kunt u uiteraard krijtbordjes voor bijvoorbeeld op tafel bestellen. Vraag er gerust naar.
  • Mensen worden geprikkeld om te lezen wat er staat, wat weer resulteert in een betere verkoop.
  • De teksten van de wisselborden kunt u wisselen per kwartaal, maandelijks, wekelijks, jaarlijks of... Dit gebeurt steeds in onderling overleg (tekst - eventueel tekening - termijn). Een vernieuwing van aanbod blijft immers aantrekkelijk voor klanten.

 

Hoe gaan we te werk?

  • We kijken steeds of u zelf borden ter beschikking heeft 

  • U geeft uw wensen door (tekst - tekening - afmetingen - ...)
  • Er wordt een schets voor u gemaakt en na akkoord wordt het bord beschreven.
  • Het bord, waarop de oude tekst staat, wordt meegenomen en beschreven. Op die manier heeft u steeds weer een bord, helemaal passend bij het juiste moment.