Jouw event nog specialer maken? Dat kan! 
Eventkalligrafie zorgt ervoor dat jouw klanten of gasten aangenaam verrast worden door een gepersonaliseerd item. En wat het nog specialer maakt? Het gebeurt allemaal ter plekke! 

 

Live graveren of kalligraferen op locatie zorgt voor extra aantrekkingskracht en verwondering. Je publiek wordt automatisch onderdeel van een unieke ervaring en beleving. Hun eigen naam of die van iemand die ze graag zien live gekalligrafeerd te zien worden zorgt voor dat extra vleugje magie en entertainment. En laat net dat jouw event nog specialer en gedenkwaardiger maken. 

 

Benieuw naar wat ik voor jou kan betekenen?

Werkwijze en prijzen

Live graveren of kalligraferen betekent maatwerk. En de absolute aantrekkingskracht van handgeschreven kalligrafie en gravures zit in de natuurlijke variatie in lettervorm. Mijn vaste hand is een meerwaarde voor deze kunst en toch zal mijn hand niet elke letter precies hetzelfde kunnen maken. Maar laat net dit ervoor zorgen dat elke creatie een uniek kunstwerkje wordt. 

 

Kan ik voor jou iets betekenen? Of wil je graag bijkomende informatie?
Aarzel dan niet om contact op te nemen. 

 

Good to know

 1. Copyright: Als letterartiest ben ik de enige eigenaar van al het artistieke werk. Ik verleen geen toestemming om mijn werk te reproduceren, kopiëren, laten namen zonder geldige overeenkomst.
 2. Foto's: Mijn werk fotograferen (dit moedig ik zelfs aan!) en delen op social media? Graag! Wees wel zo lief om mij steeds te vernoemen en door me te taggen. Op Instagram kan dat d.m.v.: @Maureen_van_Scrappiness. Ik apprecieer het ten zeerste mocht je professionele foto's van mijn werk doorsturen. 
 3. Betalingsschema: Een minimum van 1uur wordt op voorhand overgemaakt om de datum in mijn agenda te reserveren.
  De resterende uren worden nadien gefactureerd. Tenzij anders overeengekomen. 
 4. Annuleren: 60 dagen en meer voor de uitgerekende datum: 100% terugbetaling
                    30 dagen en meer voor de uitgerende datum: 50% terugbetaling
                    15 dagen en meer voor de uitgerekende datum: 25% terugbetaling
                    Minder dan 15 dagen voor de uitgerekende datum: geen terugbetaling
 5. Werkplek: Voorzie a.u.b. een tafel en stoel in een goed verlichte ruimte. Veel plaats heb ik niet nodig, maar het moet wel voldoende zijn om de gegraveerde items van de klanten neer te zetten. Er hoeft geen elektrische aansluiting voorzien te zijn. 
 6. Benodigdheden: Als klant lever jij de items aan, die gegraveerd moeten worden. Ik test graag op voorhand een item uit om er zeker van te zijn dat alles goed zal verlopen. (Dit is geen noodzaak.) Het graveer- en afwerkmateriaal voorzie ik.
 7. Hoeveelheid: Hoewel het graveren vlot verloopt voor een klein item (slechts enkele minuten per item), blijven gasten graag kijken en slaan ze een praatje. Dit vertraagt het hele gebeuren natuurlijk een beetje, maar begrijp ook dat dit net tot de beleving behoort. Een beleving die jouw gasten niet snel zullen vergeten! Ik doe steeds mijn best om zowel vriendelijk als interactief en efficiënt te werken.