Verzending

​Zodra we jouw bestelling binnen krijgen, proberen we de aangekochte artikels, in de mate van het mogelijke, zo snel mogelijk op de post te doen. We streven ernaar de bestelling binnen de week bij jouw thuis te krijgen.
Indien je je pakket na 10 werkdagen nog niet ontvangen hebt, traceren wij het pakket en proberen we ervoor te zorgen dat het pakket alsnog bij jou geraakt.
We zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen of kwijtspelingen omwille van gebeurtenissen buiten onze normale controle. Hieronder vallen productieonderbrekingen, transportvertragingen en werkonderbrekingen. 

 

Onze webwinkel verstuurt pakjespost met BPost en DPD. Pakjes worden haast altijd verzekerd verzonden.
De bestellingen worden steeds aan huis geleverd.


Verzenden binnen België:
Onze webwinkel hanteert steeds 'pakjespost' met een verzendkost van 7.50 euro.
Het is ook mogelijk om bestellingen gratis af te komen halen (Dahlialaan 11, 3583 Paal), na afspraak

 

Verzenden naar Nederland:
Indien we pakjes naar Nederland verzenden, hanteren we een verzendkost van 10.00 euro.

Geef duidelijk weer dat je pakje naar Nederland verzonden moet worden.

 

 

Sommige artikels hebben een langere levertermijn. Dit staat telkens bij het artikel vermeld. De levertermijn van een bestelling wordt bepaald door het artikel met de langste levertermijn. 
In dit geval kun je ervoor kiezen twee aparte bestellingen te plaatsten. Let wel op: de bestellingen worden apart behandeld en dus ook apart verstuurd! Je betaalt dus ook logischer wijs 2x verzendkosten. Tenzij het gratis wordt afgehaald.

 

Verzending luchtplantjes of andere planten

Onze Tillandsia's zijn natuurproducten, die we met de grootste zorg zullen verzenden, zodat ze geen schade kunnen oplopen tijdens het transport.
Oneffenheden in het plantje of een ander uiterlijk dan op de foto kunnen steeds voorkomen. De natuur hebben we namelijk niet in de hand. 

Onze luchtplantjes worden steeds als pakketjes verzonden en NIET als brievenbuspost. Dat is gewoon niet mogelijk.