Prachtige kaartjes maken met van die ‎sierlijke of net stoere letters? Dromerige, botanische tekeningen leren maken met waterverf en pen? Je eigen naamkaartjes en geloften leren kalligraferen? Of misschien ben je gewoon op zoek naar een nieuwe, ontspannende hobby? Dan ben je hier aan het juiste adres! Duik samen met mij mee in heerlijk letter- en verfavontuur. 

Mijn gezellige woonkamer is de ideale workshopruimte om heerlijk ontspannen in te kunnen werken. Want geef toe: een huiselijke sfeer laat ook jou meteen geloven in je eigen groeiproces. Want als ik het kan, dan kun jij dat ook! 

Wil je graag je vrienden overtuigen om mee te komen?
Deel dan zeker de workshopkalender en ga samen na aan welk avontuur jullie beginnen: 

April 2023

Mei 2023

Juni 2023

WORKSHOP OP MAAT

Workshop aan huis

Je hebt zin in een leuke, creatieve workshop op maat? Of liever een workshop uit het programma van Scrappiness, maar dan bij jouw thuis georganiseerd? Dat kan helemaal! Samen met jou denk ik graag mee na.

 

WORKSHOP IN DE MAAK

HANDLETTERCAFÉ

Vlak voor de pandemie uitbrak wilde ik super graag en op vraag van de cursisten een Handlettercafé organiseren. Het doel: je skills onderhouden en verbeteren, leren van en door elkaar, nieuwe materialen uitproberen, mini-workshops aanbieden... 

De kostprijs: 15 Euro voor een 2-tal uurtjes letterplezier
                       (drankje - koffie, thee, water - inbegrepen)

Materiaal: Je brengt je eigen materiaal en papier mee. 
                  Maar er wordt ook materiaal aangeboden in bruikleen of om te
                  verwerken.
                  Materiaal kan ook ter plaatste aangekocht worden. 

Inhoud: Verschilt maandelijks - inhoud ook op aanvraag
Frequentie: 1x per maand

VOORWAARDEN

Lees alsjeblieft, voordat je je inschrijft, de voorwaarden. Op al mijn workshops zijn de ALGEMENE VOORWAARDEN WORKSHOP van toepassing. Bij betaling ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.

WORKSHOP OP AANVRAAG

Als groep of bedrijf interesse in een WORKSHOP? Of misschien net liever in een heel klein groepje aan de slag? Met z'n tweeën of drieën? 
Neem dan zeker vrijblijvend contact op. Op die manier kunnen we bekijken wat voor jou haalbaar is.